Community Q&A

Where Wwise users help each other out!

Audiokinetic's Community Q&A is the forum where Wwise users ask and answer questions within the Wwise community. If you would like to get an answer from Audiokinetic's Technical support team, make sure you use the Support Tickets page.

Wwise Forgetting Perforce Settings (and Launcher forgetting recent projects)

0 votes
Recently got Perforce integrated in a new Wwise project, however we've been noticing that every time we launch wwise, it's forgotten that it should connect by perforce and we have to go in and set it up every time. This is happening both on a Windows machine, and on a mac running the Windows version through Parallels (as Perforce integration doesn't work on the mac version at all).

Can anyone help with this, as it's a pain in the arse.

Also incedentally noticing that the Wwise launcher never seems to remember my recent project when I open it, although it goes straight to the right location when I go to open a new one. Not a huge deal, but thought I should mention it in case it's related.
asked Feb 13, 2018 in General Discussion by Jeremy C. (100 points)

1 Answer

+1 vote
Hi Jeremy,

At first sight, it sounds like your project's user settings file ".wsettings" might be set as read only, which would explain why your settings are forgotten every time you launch Wwise.

You can locate the .wsettings file right next to your .wproj file and make sure it is not set as read only.

Also, make sure this file is not added to your perforce depot since perforce will automatically add the read only flag when the file is not checked out.

Hope this helps
answered Feb 19, 2018 by Martin S. (560 points)
...