Please be advised that the Audiokinetic offices will close at 5:00 p.m. EST on December 21st, 2018 for the holiday period, and will reopen on Thursday January 3rd, 2019 at 08:30 a.m. EST. Learn more.

Community Q&A

Where Wwise users help each other out!

Audiokinetic's Community Q&A is the forum where Wwise users ask and answer questions within the Wwise community. Contact Sales if your project requires a support plan.

Portals in Wwise reflect 2017.2.3 stopped working after Migration ue4.18 to .19

0 votes

Hello!

 

My team recently upgraded to ue4.19 I am using Wwise 2017.2.3 and now all my portals are not working at all and I get this error. I have created new volumes and new portals but nothing seems to work. Please help!

Sorry for the big font. It will not change on my phone.

LogAkAudio: Error: AK::SpatialAudio::SetPortal: Portal (ID:2088401152) must have a front room which is distinct from its back room.

 

asked Apr 9 in General Discussion by Jeff Brilhante (270 points)

1 Answer

0 votes
 
Best answer
Hi Jeff, are you sure your portals don't work at all ? We are aware that there's an error displayed for portals after migrating to 4.19. After investigation, we found out it was due to a slight change in UE4 and this is harmless. It should not break your portals. If your portals are displayed correctly in your 3D Game Object viewer, it means they still work and the error can be ignored.
answered Apr 11 by Fabien B. (Audiokinetic) (11,900 points)
selected Apr 11 by Jeff Brilhante
I actually just found out the same thing this morning and have not had the chance to update my question. Thank you for responding. I will mark as complete. :)
We are encountering the same error messages and were wondering if there is a fix planned to eliminate this error.
...